Aukioloajat

Kauppakeskus: Ma-Pe 9–19, La 10–17 | Viihdekeskus: Ma-To 7-23.30, Pe-La 7-24., Su 11-23

Yrityksille

TOIMITILAT

Kauppa- ja Viihdekeskus Minnassa on 7 517 neliömetriä vuokrattavaa tilaa ja noin 2 miljoonaa vuosittaista kävijää. Ankkurivuokralaisiin kuuluvat Lindex, Suomalainen Kirjakauppa, Timanttiset ja suomen suurin yksityinen Lelukauppa Partanen. Minnaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla sekä omalla autolla (lähes 300 autopaikkaa). Vuonna 2018 Kauppa- ja Viihdekeskuksen remonttiin ja brändiuudistukseen investointiin satojatuhansia euroja. Jos olet kiinnostunut yrittämisestä Minnan tiloissa, ota yhteyttä!  Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista ja vapaista toimitiloista.

Toimitiloja koskevat tiedustelut ja varaukset:

Marja Mononen
Kauppakeskusjohtaja
puh. 040 661 5436
marja.mononen@colliers.com

 

PROMOOTIOPAIKAT

Minnasta löytyy kiinteiden liiketilojen lisäksi vuokrattavia promootiopaikkoja eri puolelta kauppa- ja viihdekeskusta. Promootiopaikat sijaitsevat luonnollisten kulkureittien varrella, sopivasti näkyvillä. Voit tehdä perinteisten promootioiden lisäksi vaikkapa tapahtumia, tuotelanseerauksia tai maistatuksia. Suosittelemme varaamaan promootiopaikat hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen tilantarvettasi.

Jos promootio tuntuu liian lyhytkestoiselta ja vakituinen vuokrasopimus turhan pitkältä, lyhytaikainen pop-up -paikka on todennäköisesti oikea ratkaisu.  Vuokraa kausimyyntipaikka tukemaan tuotelanseerausta, laajentamaan asiakaskuntaasi tai lisämyynnin tekemiseen. Voit halutessasi vuokrata paikan muutamaksi päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä. Valitaan yhdessä sopivin sijainti uudistuneesta kauppakeskuksestamme.

Promootioita ja kausimyyntipaikkoja koskevat tiedustelut ja varaukset:

Marja Mononen
Kauppakeskusjohtaja
puh. 040 661 5436
marja.mononen@colliers.com

Liitä promootiokyselyysi mukaan:

  • Lyhyt kuvaus promootiosi luonteesta
  • tarvittavan promootiotilan tarkat mitat
  • Valokuva/suunnitelmakuva ständistä
  • Tapahtuman toivepäivämäärät
  • Omat yhteystietosi.

Pidätämme oikeuden valita Minnan kaupalliseen sisältöön soveltuvia promootioita.