Pysäköinti

PARKKIHALLIN AUKIOLOAJAT

Kauppakeskus Minnan parkkihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Arkisin klo 9.00 – 19.00
Lauantaisin klo 10.00 – 17.00

Minnan pysäköintitiloissa ei ole mahdollisuutta pitkäaikaispysäköintiin tai kuukausikortteihin.


MINNASSA PYSÄKÖINTI

Tarjoamme asiakkaillemme 1 h maksutonta pysäköintiaikaa (seuraavat tunnit 1€/h tai 18€/24h) sekä lähes 300 parkkipaikkaa. Kulku pysäköintitiloihin autolla tapahtuu Minna Canthin kadun puolelta. Parkkihallimme on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Ajoneuvojen maksimikorkeus on 1,90 m. Korkeille autoille ja erikoiskuljetuksille (esim. busseille, asuntoautoille ja peräkärryille) on parkkialue Koljonniemenkadun ja Kirkkokadun välissä olevalla alueella, Kuopion Musiikkikeskuksen läheisyydessä. Moottoripyörällä ja mopolla ajo halliin ei ole sallittua turvallisuus syistä.

Pyörien pysäköinti onnistuu vaivattomasti Viihdekeskus Minnan edessä.


MINNAAN SAAPUMINEN

Kauppa- ja viihdekeskus Minnaan on helppo tulla. Reittiohjeet voi hakea klikkaamalla tästä. Hakuikkuna aukeaa uuteen välilehteen. Käytä joko sijainti-toimintoa tai kirjoita hakukenttään “Kauppa- ja viihdekeskus Minna” tai “Haapaniemenkatu 18, Kuopio”.

Autolla saapuessa seuraa maantieopasteita Kuopion keskustan suuntaan. Parkkipaikkoja löytyy autoileville kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevasta parkkihallista, jonne käynti on Minna Canthin kadun puolelta.

Minnaan pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikka polkupyörällä. Klikkaamalla tästä voi etsiä itselle optimaalisen reitin saapua Kauppa- ja Viihdekeskus Minnaan.

Kuopion kaupungin joukkoliikenne yhteyksien karttaan voit tutustua tästä.