Kanttila pop up kirjakahvila

Aukioloajat

  • ma–pe: 09–18
  • la: 10–14
  • su: Suljettu

Poikkeukset:

1.5.2021 Suljettu


Tervetuloa!

Ihastuttavassa Kanttilan popup -kirjakahvilassa voit istuskella, lukea, tavata ihmisiä, seurata ohjelmaa ja kuulla tietoa Kanttilan remontista!

Joka päivä Minnan kakku ja erikoiskahvi 3 €!
Opiskelijakahvi 1 €.

Joka torstai klo 16.00 Minna Canhin talo ry:n Facebook livessä kulttuurikierros -keskustelu. Ajankohtainen kulttuurikattaus Kuopiosta ja liepeiltä!

Kuka Minna Canth?

Minna Canth (1844-1897) Kuopiossa oli kirjallisuutemme uudistaja, ensimmäinen suomalainen sanomalehtinainen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kanttila oli Minna Canthin koti, kauppa ja kokoontumispaikka, Minnan Salonki.

Mikä Kanttila?

Kulttuurikeskus Kanttilan on Kanttilaan rakentuva kulttuurin, taiteen ja tieteen kohtaamispaikka. Kanttila on 200 vuotta vanha puutalo, jonka muutos- ja korjaustyö on meneillään. Päärahoitus hankkeelle on vielä varmistumaton.

Vuodesta 2016 toiminut Minna Canthin talo ry vastaa kunnostustöiden toteutumisesta sekä talon rakennuttamisesta kulttuurin käyttöön. Pääsuunnittelijana toimii arkkitehtitoimisto Arto Mattila, rakennuttajakonsulttina Jari Piippo.

 

Miksi kirjakahvila on kauppakeskus Minnassa?

Kauppakeskus Minnan kahvilassa tiedotetaan ja kerrotaan ajankohtaista tietoa Kanttilasta. Samalla mallinnetaan tulevan Kanttilan käytäntöjä palvelumuotoilun eri menetelmillä.

Tule mukaan, tee historiaa, tue Kanttilaa!

 

Lisätietoa kulttuurialan yrittäjä,
Kanttilan tj. Anja Lappi, 040 538 3823