Kanttila pop up kirjakahvila

Aukioloajat

  • ma–pe: 09–18
  • la: 10–14
  • su: Suljettu

Poikkeukset:

4.6.2021 Suljettu
5.6.2021 Suljettu


Tervetuloa!

Ihastuttavassa Kanttilan popup -kirjakahvilassa voit istuskella, lukea, tavata ihmisiä, seurata ohjelmaa ja kuulla tietoa Kanttilan remontista!

Joka päivä Minnan kakku ja erikoiskahvi 3 €!
Opiskelijakahvi 1 €.

Joka torstai
klo 16.00 Minna Canhin talo ry:n Facebook livessä kulttuurikierros -keskustelu. Ajankohtainen kulttuurikattaus Kuopiosta ja liepeiltä!
klo 17.00 Kanttilan suunnittelustudio

Mikä Kanttila?

Kulttuurikeskus Kanttilan on Kanttilaan rakentuva kulttuurin, taiteen ja tieteen kohtaamispaikka. Kanttila on 200 vuotta vanha puutalo, jonka muutos- ja korjaustyö on meneillään. Päärahoitus hankkeelle on vielä varmistumaton.

Vuodesta 2016 toiminut Minna Canthin talo ry vastaa kunnostustöiden toteutumisesta sekä talon rakennuttamisesta kulttuurin käyttöön. Pääsuunnittelijana toimii arkkitehtitoimisto Arto Mattila, rakennuttajakonsulttina Jari Piippo.

Kuka Minna Canth?

Minna Canth (1844-1897) Kuopiossa oli kirjallisuutemme uudistaja, ensimmäinen suomalainen sanomalehtinainen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kanttila oli Minna Canthin koti, kauppa ja kokoontumispaikka, Minnan Salonki.

Miksi kirjakahvila on kauppakeskus Minnassa?

Kauppakeskus Minnan kahvilassa tiedotetaan ja kerrotaan ajankohtaista tietoa Kanttilasta. Samalla mallinnetaan tulevan Kanttilan käytäntöjä palvelumuotoilun eri menetelmillä.

Tule mukaan, tee historiaa, tue Kanttilaa!

Lisätietoa:
Kanttilan tj. Anja Lappi, 040 538 3823

 

 

 

Liikkeen tarjoukset

  • Minnan kakku ja erikoiskahvi

    Minna Canthin kunniaksi Kanttilan kirjakahvilassa Minnan kakku ja erikoiskahvi hintaan 3 €, opiskelijoille 2 €.
Näytä muut liikkeet